Les van meester Dolf, wie wil dat nu niet!

Gastlessen voor de basisschool

Les van meester Dolf, wie wil dat nu niet!

Jong geleerd is oud gedaan. Het is belangrijk om kinderen al jong te leren goed met geld om te gaan. Dit geeft ze een stevige basis om de juiste keuzes te maken en zo geldproblemen op latere leeftijd te voorkomen. Financiële educatie zit niet standaard in het lespakket. Daarom is de Volksbank met haar merken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen in 2013 gestart met het beschikbaar stellen van Eurowijs lesmateriaal aan scholen en geven medewerkers gastlessen op scholen.

Gastles in de klas

Wij geven regelmatig gastlessen met het lesmateriaal van Eurowijs om kinderen goed te leren omgaan met geld. Het mooie van dit fysieke lesmateriaal is dat kinderen het mee naar huis kunnen nemen. Zo brengen we ook thuis het gesprek op gang. Bijvoorbeeld over zakgeld krijgen, over sparen en de waarde van geld. Zeker in dit digitale tijdperk is het belangrijk kinderen mee te nemen in de wereld van geld. Vooral die van het digitale geld. Zo helpen we hen financieel weerbaar te maken voor later

Dat doen we natuurlijk ook graag bij u op school! De Eurowijs gastlessen zijn voor de groepen 1/2  tot en met groep 8 en is overigens ook een goede (én leuke) vervanging voor een rekenles.

Interesse?

Bel ons en wij maken graag een afspraak voor het geven van een Eurowijs gastles op uw school! Dolf, zelfstandig adviseur van de Regiobank, zorgt voor een leuke les over omgaan met geld.

 

Eurowijs collage 3 Eurowijs collage 3
Eurowijs collage 2 Eurowijs collage 2