Arthur Roos versterkt team Otterlo Financieel Advies

Wij zijn trots om aan te kondigen dat Arthur Roos op 1 oktober 2024 ons team komt versterken als schadebehandelaar in opleiding en medewerker binnendienst bij Otterlo Financieel Advies. Arthur is voor velen binnen onze organisatie geen onbekende: in 2022 liep hij bij ons stage, en zijn enthousiasme voor het vak en ons kantoor is sindsdien onveranderd gebleven. Dit jaar heeft Arthur met succes zijn opleiding International Business & Entrepreneurship aan het EuroCollege in Amsterdam afgerond.

Even voorstellen

Arthur stelt zich graag aan u voor: Mijn naam is Arthur Roos en ik ben trots om het team van Otterlo Advies te versterken. Naast mijn werk heb ik een grote passie voor motoren en auto’s. Al sinds mijn 16e rijd ik motor en inmiddels mag ik op alle motorvoertuigen rijden. Momenteel rijd ik op een Yamaha MT-09 en sleutel ik in mijn vrije tijd graag aan zijn oude motor. Uitdagingen ga ik niet uit de weg, zo heb ik dit jaar tweemaal meegedaan aan Mud Masters en blijf ik mezelf ontwikkelen door veel te lezen.

Mijn keuze om bij Otterlo in dienst te treden komt voort uit mijn eerdere stage in december 2022, waar ik zag hoe we mensen helpen in de verzekeringswereld. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om deel uit te maken van dit team en onze klanten te ondersteunen.

Kom kennis maken met Arthur!

We nodigen u van harte uit om kennis te maken met Arthur. Heeft u vragen over schadeclaims of andere diensten? Bezoek ons kantoor of neem contact met ons op voor een afspraak. Arthur staat klaar om je te helpen!

Otterlo Financieel Advies – Uw vertrouwde partner in financiële dienstverlening.

Tekenen_Arthur_voor_online_2 Tekenen_Arthur_voor_online_2